Ett flexiblare sätt att förverkliga projekt

På Gignation hittar du tillfällig arbetskraft snabbt och smidigt. Här sätter du samman en projektgrupp av gigsters som matchar dina kriterier, och kan sedan driva projektet, sköta kommunikation och betala ut arvoden direkt genom plattformen.

1. Kom igång

1

Börja med att välja område på gignation.se

2

Registrera ditt konto på plattformen

3

Färdigställ din registrering, verifiera ditt konto, och kör!

2. Starta ett projekt

1

Lägg upp det projekt ni vill ha arbetskraft på

2

Håll utkik efter ansökningar

3

När ni hittat en lämplig kandidat, acceptera och kör!

3. Se resultat

1

Kommunicera, dela filer och ge feedback på leveranser

2

Godkänn, betala, klart!

3

Ha full kontroll på projekt och fakturering i er egen dashboard

Välj ett specialistområde

box-ikon

Söker du digitala strateger/kreatörer som hjälper dig att behärska den digitala världens språk, vare sig du vill designa eller arbeta analytiskt? Hos oss på Digital Creatives by Gignation hittar du individer som brinner för att göra skillnad.

Skapa konto
box-ikon

Våra ingenjörers visioner leder oss steg för steg mot ett bättre samhälle. Det är deras innovationskraft som löser våra gemensamma problem, höjer standarden, genererar tillväxt och skapar fler jobb på vägen. Var med och ta del av denna kompetens.

Skapa konto
box-ikon

Har du nyligen startat bolag och behöver hjälp med grunduppsättning av avtal? Eller befinner du dig i en tillväxtfas och behöver hjälp med patent eller kanske ett förvärv? Hos oss får du tillgång till skarpa jurister när du behöver det, där du behöver det.

Skapa konto
box-ikon

Problem att hitta rätt pedagogiska kompetenser för att täcka vid sjukdom eller vid längre perioder av personalbrist? Vi brinner för att säkra våra barns framtid via bra skolor och har god tillgänglighet på pedagoger.

Skapa konto
box-ikon

Är du en av många vardagshjältar som tar ett stort samhällsansvar dagligen men sliter med att ha rätt kompetenser på plats när du behöver dem? På Care by Gignation vill vi bidra till en trygg vård genom att säkerställa att ni som vårdbolag har tillgång till de kompetenser ni behöver.

Skapa konto

Inte glasklart?

Vi hjälper dig gärna att räta ut eventuella frågetecken.