Vad är Gignation?

Gignation digitaliserar förmedlingen av tidsbegränsade uppdrag och projekt inom fem affärsområden. Vi utvecklar högautomatiserade plattformar som på ett enkelt och effektivt sätt matchar tillgänglig kompetens med kundernas behov.

Gignations syfte

Gignation startades efter egna erfarenheter av rekrytering och kompetensförsörjning. På en arbetsmarknad där strukturer och gamla sanningar utmanas, blir det allt viktigare att få jobba med det man brinner för och på sina egna villkor. Att få utvecklas och utmanas. Att kunna anpassa sitt arbete efter sin livssituation, och inte tvärtom.

Det ställs nya krav på arbetsgivare, som behöver anpassa sin strategi och sitt ledarskap för att attrahera den kompetens man behöver. Det råder allt större brist på tillgänglig arbetskraft. Dessutom väljer färre personer att binda upp sig i en anställning, vilket gör det ännu viktigare att komplettera gamla modeller för kompetensförsörjning genom att arbeta med resursdelning och kompetensnätverk.

Gignation vill lösa de utmaningar vi ser, både för företag och organisationer som behöver arbetskraft, och för kompetenta medarbetare som vill bidra genom tidsbegränsade uppdrag. Vår plattform effektiviserar hur företag och offentliga huvudmän säkrar sitt kompetensbehov, sätter fler personer i arbete med det de brinner för, och bidrar till en friare, öppnare och mer hållbar arbetsmarknad.

Varför gignation?

Gigster

usp

Få in en fot

Studerande, arbetslös eller ny i arbetslivet? På Gignation kommer du igång direkt med att samla erfarenheter, knyta kontakter och tjäna pengar.

usp

Njut av friheten

Som gigster har du mer flexibilitet och kontroll i din karriär. Bestäm själv när och hur mycket du vill jobba.

usp

Känn dig trygg

Ägna dig åt det du är bäst på. Gignation ser till att du alltid arbetar under avtal och får betalt i tid för genomfört arbete.

usp

Hitta gemenskap

Ta många och varierande uppdrag. Jobba i många olika konstellationer. På så vis utvecklas du fortare.

usp

Utveckla dina talanger

Ta många och varierande uppdrag. Jobba i många olika konstellationer. På så vis utvecklas du fortare.

usp

Väx som egenföretagare

Bygg din profil, ditt omdöme och din portfolio på Gignation. Då bygger du samtidigt en aktiv och stimulerande karriär.

Företag

usp

Kom igång snabbt

Vi gör det lätt för dig att söka efter och bjuda in gigsters till ditt projekt. Samla ihop ditt perfekta team på kort varsel och kom igång direkt.

usp

Hitta den bästa kompetensen för varje projekt

Välj från en stor talangpool för att hitta just den specialistkompetens och personlighet som ditt projekt behöver. På så vis får du högre kvalitet på arbetet.

usp

Sköt all projektadministration på ett ställe

Slipp femton bollar i luften och långa emailkedjor. Gignation hjälper dig jobba effektivare genom att samla allt på ett ställe: projekthantering, kommunikation och betalning.

usp

Många gigsters, en faktura

I Gignation sätter du en budget för hela ditt projekt och kan sedan fördela summan på flera gigsters. Du betalar en gång, och slipper en massa fakturor.

usp

Fatta trygga beslut

Gignation gör samarbeten trygga för både frilansare och företag. Anlita gigsters baserat på portfolio och omdömen, och betala bara för godkänt arbete.

usp

Bli en attraktivare arbetsgivare

Det ställer krav på ledarskap och organisation att jobba effektivt med tillfällig arbetskraft. Genom att använda Gignation slipar du dessa färdigheter och blir en allmänt attraktivare arbetsgivare.

box-ikon

Är du lärare eller kan tänka dig att arbeta som lärarevikarie och söker uppdrag? Vill du kunna styra över din egen arbetstid?

Bli en del av vårt nätverk
box-ikon

Är du läkare, sjuksköterska eller undersköterska och letar efter uppdrag? Vill du bidra till vårdens kompetensbehov och ha ett friare arbetsliv?

Bli en del av vårt nätverk
box-ikon

Är du jurist som vill göra affärsjuridiken tillgänglig för alla bolags olika behov och samtidigt ge dig själv flexibilitet?

Bli en del av vårt nätverk
box-ikon

Är du ingenjör och vill hjälpa oss att skapa utvecklande miljöer, bidra till förändring och skapa samhällsnytta?

Bli en del av vårt nätverk
box-ikon

Är du en digital kreatör som vill hjälpa oss att göra arbetet lite roligare och skapa innovativa miljöer?

Bli en del av vårt nätverk

Vill du veta mer?

Kontakta oss så hjälper vi gärna till att räta ut eventuella frågetecken.