Digitala kreatörer som hjälper företag och organisationer att utvecklas

På vår plattform ryms digitala kreatörer inom kreativa yrken som designers, programmerare och kommunikatörer. Men även digitala entreprenörer som utmanar gamla arbetssätt inom rådgivande roller som t.ex. redovisning, HR, strategi & projektledning. Gignation är en mötesplats där både företag och gigsters kan jobba ihop och växa tillsammans. Det är en plattform för livslångt lärande och relationsbyggande.

Bli del av vårt nätverk av digitala kreatörer och forma din egen framtid

Välj frihet och flexibilitet för att du kan och vill, inte för att du måste! I vår familj får alla parter en effektiv matchning mellan utbud och efterfrågan utan mellanhänder.

Exempeltjänster

usp

Projektledare

Samverka, lös problem, möt människor och få projektet att leverera och ibland även överträffa din uppdragsgivares förväntningar!

usp

Strateg

Ge råd till ledningen hur de bör verka i digitala kanaler, ta fram strategier och policyer för att säkra kvaliteten på arbetet och ta fram strategiska handlingsplaner för att säkerställa implementationen!

usp

Utvecklare

Designa och utveckla system med utgångspunkt i din uppdragsgivares verksamhet och säkerställ att tekniken ger stöd åt användaren!

Kickstarta din karriär på Gignation

Drömmer du om att vara din egen? Då är Gignation det självklara första steget. Genom att bli gigster har du chans till fler spännande samarbeten och projekt, och får samtidigt en mötesplats som gör frilanslivet lite mindre ensamt.

Bygg din drömkarriär, ett gig i taget

Det finns många fördelar med att vara sin egen. Du binder inte upp dig i en anställning och kan därför hjälpa många fler, knyta fler kontakter och samla yrkeserfarenhet snabbare. Du har också större frihet. Sysselsätt dig själv på heltid, eller jobba extra parallellt med exempelvis studier, du bestämmer själv.

Oavsett hur du väljer att jobba så gör Gignation livet lättare för dig. Jobba med det du älskar och lägg minimalt med tid på allt annat.

Skapa ditt nätverk med oss idag!

Gå vidare till plattformen för att registrera ditt konto och komma igång.